torstai 11. kesäkuuta 2015

Uuden opintojakson aloitus

Hei kanssaopiskelijat!

Olen kolmannen vuoden toimintaterapeuttiopiskelija Jenni. En sanoisi, että olen kovin innokas somettaja, mutta esim. Facebook ja Pinterest ovat käytössä ja niitä tulee hyödynnettyä opiskelussa (tiedon jakaminen, ideoiminen). Puhelimella olen kokeillut jos jonkinmoisia apseja, mutta pärjään loistavasti ilmankin. Tämän blogin siis tein Sosiaalinen media työyhteisöjen työvälineenä -opintojaksoa varten. Aiemmin olen pitänyt blogia Tietotekniikka toiminnan mahdollistajana -opintojakson puitteissa, joka kuului valinnaisiin terapeuttisiin opintojaksoihin ja oli erittäin opettavainen kurssi. Mielenkiinnolla odottelen, mitä uutta tällä kurssilla on antaa.

Tietoturvasta ja omasta yksityisyydestä olen kohtuullisen tarkka, joten en jaa jokaista elämän narahdusta esim. facessa, mutta olen joutunut sivullisena huomaamaan hieman ikävänkin puolen somessa tältä osin. Somen huonoja puolia ja haittoja on nostettu tapetille viime aikoina paljonkin, joten olisi mielenkiintoista oppia niitä hyviä tapoja ja toimintamalleja nyt tämän opintojakson aikana.  

Kommentoin toista blogia osoitteessa: http://toikosomessa.blogspot.fi

xx 

-Jenni


1 kommentti:

  1. Täällä yksi kanssaopiskelija ilmottautuu.
    Aiemmin en juuri kiinnittänyt huomiota omaan yksityisyyteen, mutta nykyään tuleekin enemminkin luettua somea kuin jaettua siellä itse mitään, eli jonkin verran muuttunut asenne tässä aikojen saatossa.

    Toivottavasti tulee mielenkiintoinen kurssi, hyvää somettelua! :)

    VastaaPoista